Stukadoor Den Haag


Stucwerk is de afwerking van plafonds en muren met gips. Voor mooie strakke en egale muren en plafonds is gipsafwerking de perfecte methode om dit te bereiken. Om uw muren behang- of sausklaar te maken, is gips een ideaal middel. Gips werkt vochtregulerend en zorgt daarmee voor een gezond klimaat in huis. Bovendien is gips brandvertragend.

Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkingsmethode. Op de hoeken brengen wij aluminium hoekbeschermers aan voor een strakke en sterke hoek. Uw wanden en plafonds zijn na afloop geschikt om behangen, gesausd of geschilderd te worden.

ARNIY Stukadoor Den Haag verzorgt voor u:


- Al het schilderwerk voor bedrijven, Vereniging van Eigenaren en particulieren
- Onderhoud, renovatie en restauratie
- Stucwerk, schilderwerk en alle soorten wandafwerkingen
- Moderne verfspuit technieken voor alle soorten verf

Wij bieden u:
- Hoge kwaliteit
- Gunstige tarieven
- Vakmanschap
- Flexibele service

Na de stucwerk- en schilderwerkzaamheden kunnen wij de wandafwerking naadloos voortzetten zodat u zo min mogelijk overlast en tijdverlies oploopt.
Op het gebied van wandafwerking kunnen wij als Stukadoor Den Haag vele mogelijkheden aanbieden.

Naast het gebruikelijke papier- en vinylbehang wordt tegenwoordig steeds vaker het glasvezelbehang toegepast. Dit soort behang werd vroeger alleen in kantoren gebruikt en werd als saai ervaren. In het huidige assortiment kunnen we zeker niet meer van saai spreken. Aan het assortiment wordt jaarlijks nieuwe designs toegevoegd. Glasvezelbehang is ook bijzonder bruikbaar tegen eventuele scheurvorming in sterk werkende muren.

Schilderwerk Den Haag - Glasweefselbehang Den Haag

Stukadoor Den Haag